DEVRİMCİ CİCİ DEMOKRAT PKK'NIN TEHDİT BELGESİ 1151 days ago Quote('1595501','1595501','6','2644')">Report spamHALKI BAKIN NASIL TEHDİT ETMİŞLER
Güneydoğu'da dağıtılan dehşet mektup
Ev ve işyerlerine bırakılan tehditlerle dolu mektup ortaya çıktı. İşte o mektubun orjinali...
Güneydoğu'daki seçimlerden önce evlere dağıtılan bildiriler ortaya çıktı.
Van’da seçimlerden bir gece önce bazı evlerin önüne kendilerini Halk Fedai İntikam Birlikleri olarak tanıtan kişiler tehdit bildirileri atmıştı.
Erdoğan’ın Londra’daki konuşmasında atıfta bulunduğu bildirilerde DTP’ye oy vermeyenlere tehditler savruluyordu.
İŞTE COĞRAFYAMIZDAKİ SEÇMENE TEHDİTLER İÇEREN O MEKTUP...

Bakınız ki solcu sosyalist komünist olduğunu her zaman beyan eden bu katiller bu münafıklar nasıl da islamiyet hakkında hüküm verme cüretini kendilerinde buluyor .Yaptıkları münafıklığın yanında zaza coğrafyasında ki eski AKP li belediye başkanlarına uyguladıkları iftira kampanyasının bir izi de yine bu rezalet belgesinde ortaya çıkmaktadır.Halen bu şeref fakirlerini iyi bir insan gibi görmeye göstermeye çalışan sözde zaza olduğunu iddia eden bizim ahmakların da aklına şaşıyorum.
Zeynelabidin
--- öZGÜR VE KULE İSONONU PARTİYO MEVE ÖZGÜR OLUN İNSANLARIN VE PARTİLERİN KULU OLMAYIN Şıma dinde Allahyre urdım bıkıre Allahy ji şımare urdım keno. Ne dinexo ne ji kawmaxo(zazayinı) berze. Be Allahy kesi ver me lerze
Comments: 0 Views: 220 Tags: dtp, gerçek, siyaset, akp, zazana, tehdit, pkk, zaza coğrafyası, yerel seçim, özgür zazalar |