CEM'E ÖZGÜR

ŞIMAJİ ŞIKENE ŞİYİRONE,NUSTONE ESERONDEXO BINUSTE.

Add to Favorites Send us an e-mail
Interesting websites
Visitors
mausi123 judit balog
40 days ago 20.04.2012 13:42:35
natka51 Наталья
49 days ago 11.04.2012 17:25:59
Calendar
<
May 2012
>
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Subscription
E-mail: 
Vote
SIBA SEÇIM BIVO ŞIMA MOREXO DONE KOMIN PARTY ( YARIN SEÇİM OLSA OYUNUZU HANGİ PARTİYE VERİRSİNİZ) ?

Vote results
Top commentators
zazaema CEM'E ÖZGÜR
Comments: 6
pawana Pawana Pawaka
Comments: 2
baran1 - -
Comments: 1
stanislav0849 Станислав Люлевич
Comments: 1
Most commented entries

TARAF GAZETESİ NEYE TARAFTARDIR

| To list

Posted byText

zazaema Send a message
CEM'E ÖZGÜR
1235 days ago 11.01.2009 17:07:16 Quote('1595501','1595501','6','2480')">Report spam

Taraf gazetesi basında demokratik değerlere taraftar olma iddiasıyla çıkmış bir gazetedir.Gerçekten de ülkemizin demokratikleşmesi için önemli mücadeleler vermiş bir gazetedir.Ancak bu gazetede başka bir tuzağa düşmekten kurtulamamıştır.Sütun açtığı Kürt Faşist kalemleri ( Ayşe Hür ve Orhan Miroğlu gibi ) gazetenin bir ölçüde kürt faşisti çizgiye kaymasına neden olmuşlardır.Özellikle Ayşe Hür adlı şahsın yazılarında yalancı kürt faşistkaynaklarına dayanılarak zaza halkının varlığı inkar edilmiş ve edilmektedir.Değişiktarihi gerçeklere dayanan olaylar ( Şeyh Said Olayı gibi ) sanki bir kürt faşist hareketiymiş gibi sunulmakta ve kamuoyu gerçekleri söyleme ambalajı altında yalanlara boğulmakta ; zavallı zaza halkı bir daha yokluğa itilmek istenmektedir.
Taraf gazetesi dindar bazı insanlar tarafından da takip edilmektedir.Ancak o arkadaşlarda bir noktayı gözden kaçırmaktadırlar ki.Bu gazetenin bazı sütunlarında ( Murat Belge gibi )ve bazı haberlerinde aziz İslam dininin değerleri gerçekleri yalanlar ve iftiralarla yıpratılmaya çalışılmaktadır.Gazete bu konuda elbette ki kendi yayın politikasına sahip olabilir.Onların dini onlara benim Üstün dinim İslam da bana aittir.Ancak, bir zaza olarak bizleri yok sayma girişimlerine yol verdiğini gördüğüm bu gazete aynı zamanda Aziz dinim İslama karşı takındığı tavırla da bizden uzak bir gazete olduğunugöstermiştir.
Değerli ahmet altan bey umarım bahsettiğim konularda içine düşülen yanlış durumdan gazeteyi kurtarır.O ilk zamanlarındaki değerini yeniden gönlümüzde kazanır.

Zeynelabidin

---
öZGÜR VE KULE İSONONU PARTİYO MEVE
ÖZGÜR OLUN İNSANLARIN VE PARTİLERİN KULU OLMAYIN
Şıma dinde Allahyre urdım bıkıre Allahy ji şımare urdım keno.
Ne dinexo ne ji kawmaxo(zazayinı) berze.
Be Allahy kesi ver me lerze

Comments: 0 Views: 218
Tags: hak, din, newpaper, hakikat, iman, taraf gazetesi, gazetesi, zeynelabidin, inkar
Login Password
advanced... ( / Registration )

Subject

In the text you can use Wiki or HTML tags.

Abuse | Hosted by MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan