1 Mayıs tatil olacak! 1147 days ago Quote('1595501','1595501','6','2656')">Report spam1 Mayıs tatil olacak!

Başbakan Erdoğan, tüm dünyada İşçi Bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs'ın tatil olarak ilan edilmesi için talimat verdiğini söyledi.
09.04.2009 11:35
"TALİMATI VERDİM"
Başbakan Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e, 1 Mayıs'ın tatil olarak ilan edilmesi konusunda işçi konfederasyonlarıyla görüşmesi için talimat verdiğini söyledi.
"KABİNE REVİZYONU BENİ TASARRUFUMDA"
Erdoğan, kabine revizyonuyla ilgili sorulara da şu cevabı verdi: "Daha önce bununla ilgili açıklama yapıldı. Bakanları değiştirmek, yeni görevler vermek tabi ki Başbakan'ın tasarrufundadır. Bu ne zaman yapılır? Şimdi mi yapılır, iki hafta sonra mı yapılır, bunu biz biliriz" diye yanıt verdi. Başbakan Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama'nın Heybeliada Ruhban Okulu'nun açılmasını istediği yönündeki yorumlar için "Yok öyle bir şey" dedi.
--- öZGÜR VE KULE İSONONU PARTİYO MEVE ÖZGÜR OLUN İNSANLARIN VE PARTİLERİN KULU OLMAYIN Şıma dinde Allahyre urdım bıkıre Allahy ji şımare urdım keno. Ne dinexo ne ji kawmaxo(zazayinı) berze. Be Allahy kesi ver me lerze
Comments: 0 Views: 331 Tags: 1 mayıs, işçi bayramı, emekçiler |