DTP 1197 days ago Quote('1595501','1595501','6','2550')">Report spamDTP 'den Yalanlar Serisine Devam
Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, pazar günü yaşanan olaylardan sonra DTP il binasına gaz bombası atıldığı iddialarını yalanladı.

Vali Mutlu, DTP'li milletvekili ve belediye başkanlarının açıklamalarını değerlendirdiği basın toplantısında, "Söz konusu olaylarla ilgili bu gün DTP milletvekilleri ve belediye başkanlarının açıklamalarındaki hususlar fevkalade çarpıtıcı, yanıltıcı niteliktedir. DTP il binasına gaz bombası atıldığı yönündeki iddia büyük yalandır. Değerli halkımızı tahrik etmeye yönelik, kışkırtıcı mahiyettedir. İzinsiz gösteriye mühadalenin hemen akabinde DTP Milletvekili Aysel Tuğluk, aynı hususu telefonla tarafıma iletti. Kendilerine, gaz bombası atılmış kapalı bir yerde insanların konuşmalarının mümkün olmadığını söyledim. Çünkü kendisi çok rahat konuşabiliyordu. Bu tür provokatif beyanların Diyarbakır halkının huzuruna hizmet etmeyeceğini hatırlattım. Gaz bombası atılması kesinlikle söz konusu değildir. Bu beyanlar, DTP'li vatandaşlarımızı tahrik etmeye yöneliktir." dedi.
(CİHAN)
Bugün roj tv aynı yalanı ballandıra ballandıra dallandıra dallandıra anlatıyordu.O anda aklıma faşist liderlerden Adolf Hitler geldi.O da Çekoslovakya da bir gösteride 900 almanın öldürüldüğünü döndere döndere almanlara anlatmış ; onları tahrik etmişti.Oysa öldürülen Hitlerin kışkırtmalarıyla gösteri yapanlar içinde ki bir kaç kişiydi, sadece.Ne kadar da birbirlerine benziyorlardı Alman Faşistleri ve Kürtçü Faşistler...
--- öZGÜR VE KULE İSONONU PARTİYO MEVE ÖZGÜR OLUN İNSANLARIN VE PARTİLERİN KULU OLMAYIN Şıma dinde Allahyre urdım bıkıre Allahy ji şımare urdım keno. Ne dinexo ne ji kawmaxo(zazayinı) berze. Be Allahy kesi ver me lerze
Comments: 0 Views: 186 Tags: dtp, yalancı, terorist, siyaset, sahtekar, ajitasyoncu, katil pkk, aysel tuğluk, gaz bombası yalanı |