CEM'E ÖZGÜR

ŞIMAJİ ŞIKENE ŞİYİRONE,NUSTONE ESERONDEXO BINUSTE.

Add to Favorites Send us an e-mail
Interesting websites
Visitors
mausi123 judit balog
40 days ago 20.04.2012 13:42:35
natka51 Наталья
49 days ago 11.04.2012 17:25:59
Calendar
<
May 2012
>
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Subscription
E-mail: 
Vote
WHERE ARE YOU FROM / ŞIMA KOTİRAE/NERELİSİNİZ ? ( 2)

Vote results
Top commentators
zazaema CEM'E ÖZGÜR
Comments: 6
pawana Pawana Pawaka
Comments: 2
baran1 - -
Comments: 1
stanislav0849 Станислав Люлевич
Comments: 1
Most commented entries

DTP

| To list

Posted byText

zazaema Send a message
CEM'E ÖZGÜR
DTP
1197 days ago 17.02.2009 19:44:19 Quote('1595501','1595501','6','2550')">Report spam

DTP 'den Yalanlar Serisine Devam

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, pazar günü yaşanan olaylardan sonra DTP il binasına gaz bombası atıldığı iddialarını yalanladı.

Vali Mutlu, DTP'li milletvekili ve belediye başkanlarının açıklamalarını değerlendirdiği basın toplantısında, "Söz konusu olaylarla ilgili bu gün DTP milletvekilleri ve belediye başkanlarının açıklamalarındaki hususlar fevkalade çarpıtıcı, yanıltıcı niteliktedir. DTP il binasına gaz bombası atıldığı yönündeki iddia büyük yalandır. Değerli halkımızı tahrik etmeye yönelik, kışkırtıcı mahiyettedir. İzinsiz gösteriye mühadalenin hemen akabinde DTP Milletvekili Aysel Tuğluk, aynı hususu telefonla tarafıma iletti. Kendilerine, gaz bombası atılmış kapalı bir yerde insanların konuşmalarının mümkün olmadığını söyledim. Çünkü kendisi çok rahat konuşabiliyordu. Bu tür provokatif beyanların Diyarbakır halkının huzuruna hizmet etmeyeceğini hatırlattım. Gaz bombası atılması kesinlikle söz konusu değildir. Bu beyanlar, DTP'li vatandaşlarımızı tahrik etmeye yöneliktir." dedi.

(CİHAN)

Bugün roj tv aynı yalanı ballandıra ballandıra dallandıra dallandıra anlatıyordu.O anda aklıma faşist liderlerden Adolf Hitler geldi.O da Çekoslovakya da bir gösteride 900 almanın öldürüldüğünü döndere döndere almanlara anlatmış ; onları tahrik etmişti.Oysa öldürülen Hitlerin kışkırtmalarıyla gösteri yapanlar içinde ki bir kaç kişiydi, sadece.Ne kadar da birbirlerine benziyorlardı Alman Faşistleri ve Kürtçü Faşistler...

---
öZGÜR VE KULE İSONONU PARTİYO MEVE
ÖZGÜR OLUN İNSANLARIN VE PARTİLERİN KULU OLMAYIN
Şıma dinde Allahyre urdım bıkıre Allahy ji şımare urdım keno.
Ne dinexo ne ji kawmaxo(zazayinı) berze.
Be Allahy kesi ver me lerze

Comments: 0 Views: 186
Tags: dtp, yalancı, terorist, siyaset, sahtekar, ajitasyoncu, katil pkk, aysel tuğluk, gaz bombası yalanı
Login Password
advanced... ( / Registration )

Subject

In the text you can use Wiki or HTML tags.

Abuse | Hosted by MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan