CEM'E ÖZGÜR

ŞIMAJİ ŞIKENE ŞİYİRONE,NUSTONE ESERONDEXO BINUSTE.

Add to Favorites Send us an e-mail
Interesting websites
Visitors
mausi123 judit balog
40 days ago 20.04.2012 13:42:35
natka51 Наталья
49 days ago 11.04.2012 17:25:59
Calendar
<
May 2012
>
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Subscription
E-mail: 
Vote
SIBA SEÇIM BIVO ŞIMA MOREXO DONE KOMIN PARTY ( YARIN SEÇİM OLSA OYUNUZU HANGİ PARTİYE VERİRSİNİZ) ?

Vote results
Top commentators
zazaema CEM'E ÖZGÜR
Comments: 6
pawana Pawana Pawaka
Comments: 2
baran1 - -
Comments: 1
stanislav0849 Станислав Люлевич
Comments: 1
Most commented entries

Erdoğan 8 ilin başkan adayını açıkladı

| To list

Posted byText

zazaema Send a message
CEM'E ÖZGÜR
1221 days ago 24.01.2009 19:47:22 Quote('1595501','1595501','6','2508')">Report spam

Erdoğan, Diyarbakır, Hatay, Ordu, Ardahan, Artvin, Sinop, Giresun ve Gümüşhane, adaylarının yanı sıra Trabzon'un 6 ilçe adayını açıkladı.
24 Ocak 2009

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon'daki aday açıklama programında konuştu.

Partisinden aday olamayan isimlere, öğütler veren Erdoğan 'Bazı arkadaşlarımız aday olamayınca başka partilere koştular. Onlar için ben birşey demiyorum. Sizler onlara en iyi cevabı verirsiniz. Temayül yoklamaları yapıldı, her yerde tam isabet olmayabilir. Ancak biz böyle uygun gördük. Bu bir yarış. Belki belediye başkanı olamadığın ileride milletvekili olursun' diyen Erdoğan 'Kesinlikle cep telefonunuzu kapatmayın. Halk istediği zaman size ulaşacak. Eğer eşiniz rahatsız oluyorsa, ona da anlatacaksınız. Yanınıza alacağınız özel kalemlere de bunu uygulatacaksınız. AK Parti'nin belediyecilik anlayışı budur.' dedi.

Gittiği diğer şehirlerde partilerin şehri ihiç tanımayan isimleri aday gösterdiğini eleştiren Erdoğan, 'Böyle iş olur mu? O isim o şehir tanıyor mu? Kaç mahallesi var biliyor mu? Biz ise şehri iyi tanıyan isimlerle yola çıkıyoruz. Bizim Trabzon'a derdimiz var, sevgimiz aşkımız var. 7 bine yakın konut Trabzon'da yakında sahiplerine verilecek. Eğitim ve sağlıkta neler yaptık iyi biliyorsunuz.' dedi.

DİYARBAKIR'DA KİMLİK SİYASETİ YAPILIYOR

Başbakan olarak Diyarbakır'a birçok kez şehre gittiğini ve söyleyen Erdoğan, 'Malesef bu güzel şehrimiz yerel yönetim bakımından çok geride kaldı. Burada kimlik siyaseti yapılıyor. Diyarbakırlı kardeşlerim bu sefer inşallah buna geçit vermeyecek. Tehditlere boyun eğmeyecek. Hiçbir hükümetin yapamadığı bir icraatla TRT ŞEŞ'i açarak devletin millete ulaşmasını sağladık. Yakında da bazı üniversitelerimizde Kürt Dili ve Edebiyatı Bölümleri açacağız.' dedi.

Erdoğan parttisinin açıklanmayan adaylarını açıkladı:

Diyarbakır: Kutbettin Arsu
Ardahan: FAruk Köksoy
Antakya: Doç Dr. Lütfü SAvaş
Artvin: Orhan Yazıcı
Giresun: Hürşit Yüksel
Gümüşhane: Ercan Çimen
Sinop: Hamza İnce
Ordu: Ayşe Bahar Çebi

Trabzon'un ilçeleri:

Akçaabat: Şefik Türkmen
Beşikdüzü: Cengiz Demir
Çaykara: Hanefi Tok
Düzköy: Salih Bakkal
Şalpazarı: Mehmet Mıhçı
Yomra: Halil İbrahim Pehlivan

HABER 7

YORUM :
Bu adaylar açıklandıktan sonra Ardahan ve Diyarbakır da DTP nin yalan,ajitasyon ve tehditleri de başlayacaktır.Renkli ve gürültülü bir dönem daha başlıyor.Allah hayırlısını nasip etsin.Dinle alay edenlerden, ergenekonculardan,din ve dil düşmanlarından ve de zaza düşmanlarından korusun.

Zeynelabidin

---
öZGÜR VE KULE İSONONU PARTİYO MEVE
ÖZGÜR OLUN İNSANLARIN VE PARTİLERİN KULU OLMAYIN
Şıma dinde Allahyre urdım bıkıre Allahy ji şımare urdım keno.
Ne dinexo ne ji kawmaxo(zazayinı) berze.
Be Allahy kesi ver me lerze

Comments: 0 Views: 218
Tags: artvin, diyarbakır, giresun, antakya, sinop, akp, recep tayyip erdoğan, adalet ve kalkınma partisi, belediye başkan adayları, ardahan
Login Password
advanced... ( / Registration )

Subject

In the text you can use Wiki or HTML tags.

Abuse | Hosted by MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan